Diétás pisztráng

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 354 kalória
  • Réka
Megosztás

A hagymát apróra vágva megpirítjuk, a vajban.
Ha megpuhult, fél pohár vízzel felöntjük, és hozzáadjuk a fehér bort.
Ezután jön a só, a bors, a babérlevél, a vágott petrezselyem és a fél pohár leves.
Főzzük pár percig, és hozzátesszük a pisztrángokat.
Pár perc alatt, megpároljuk benne a halakat.
Köretnek, vajon párolt zöldséget kínáljunk.
A párolólevet zöldfűszerekkel is gazdagíthatjuk.



Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 50 g vaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 3-4 fej hagyma
  • 0.5 l fehérbor  
  • db pisztráng
Vegye meg a hozzávalókat