Darált marhahús zöldbabbal

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 445 kalória
  • Csaba
Megosztás

A zöldbabot megtisztítjuk és földaraboljuk, sós vízben puhára pároljuk és lecsepegtetjük. A darált marhahúst a fölforrósított olajban pirosra sütjük. Gyömbérrel, cukorral, szójaszósszal és kevés cukorral ízesítjük, majd a puha zöldbabot is hozzáadva néhány perc alatt összepirítjuk. Készíthetjük konzerv zöldbabból is.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek cukor
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek szójaszósz
  • csipet gyömbér
  • 50 dkg zöldbab (zsenge)
  • 50 dkg marhahús  
Vegye meg a hozzávalókat