Daragaluska leves

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 427 kalória
  • mamai02
Megosztás

A tojásokat alaposan összekeverjük a búzadarával úgy, hogy lágy, de ne folyós masszát kapjunk. Ízlés szerint sóval ízesítjük. A kapott tésztát pihenni hagyjuk, hogy a gríz kellőképpen megduzzadjon. A vizet feltesszük forrni, a leveskockákat belefőzzük, sóval ízesítjük. Bevizetett kanállal galuskákat szaggatunk a forrásban lévő vizünkbe, 5 percig főni hagyjuk. Mielőtt lekapcsolnánk a tűzhelyet, érdemes egy daragaluskát félbevágni, hogy kellőképpen átfőtt-e.


Hozzávalók
  • db Tesco Finest friss tojás
  • db leveskocka
  • l víz
  • 3-4 ek búzadara
Vegye meg a hozzávalókat