Dán burgonyasaláta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 302 kalória
  • Anita
Megosztás

A burgonyát héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és felkarikázzuk.
A kefírt elkeverjük a porcukorral, a mustárral, a felkarikázott újhagymával és az apróra felvágott metélőhagymával. Sóval, borssal ízesítjük.
Ráöntjük a burgonyára, óvatosan összekeverjük.
1-2 órára hűtőbe tesszük.

Hidegen tálaljuk.


Hozzávalók
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • ek metélőhagyma
  • kg burgonya (salátának való)  
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 1-2 ek porcukor
  • szál újhagyma
  • dl aludttej (vagy kefir)
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat