Dalmata

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1854 kalória
Megosztás

Fehér biszkvit: 6 tojás fehérje, 6 kanál cukor, 6 kanál liszt, 1 kanál olaj, fél sütőpor.
Sötét biszkvit: 6 tojás sárgája, 6 kanál cukor, 6 kanál liszt, 1 kanál olaj, fél sütőpor.
Mind a két biszkvitet, külön tálban bekeverjük.
Olajozott és lisztezett tepsibe, kanállal rakosgatjuk a biszkviteket felváltva.
Megsütjük és kihűtjük.

Öntet: 0,5 l tej, 5 kanál cukor.
Megfőzni és melegen, a hideg biszkvitre öntjük.
Krém: 1 l tej, 3 csoki puding, 10 kanál cukor, 200 g margarin.
Megfőzzük és ha meghűlt, hozzáadjuk a margarint.
A biszkvitre rákenjük a krémet és díszítjük, 0.5 l tejszínnel és olvasztott csokival.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat