Currys lazacgombóc leves

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 187 kalória
Megosztás

A lazacokról szedjük le a bőrt és daráljuk le. Ezután adjuk hozzá a lisztet és a tojásokat, majd sózzuk meg. Hagyjuk pihenni 1 órát, utána formáljunk belőle pici gombócokat.
A póréhagymát felcsíkozzuk és kevés olajon elkezdjük párolni. Hozzátesszük a curry pasztát és azzal is összeforgatjuk az egészet. Ezt csináljuk alacsony lángon, hogy ne égjen meg. Öntsük fel az egészet kókusztejjel és vízzel. Amikor forr, mehet bele a szeletelt angol zeller és a lazac gombócok.
Amikor mindkettő puhára főtt, ízesítsük sóval és frissen vágott korianderrel. Tálalásnál csorgassunk rá olívaolajat.


Hozzávalók
  • db lazacfilé
  • ek curry paszta(sárga)
  • dl kókusztej
  • db póréhagyma
  • szál angol zeller
  • db Tesco Finest friss tojás
  • ek liszt
  • ízlés szerint koriander
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat