Cukkinis tojásos lecsó

  • 2 személyre
  • 20 perc
  • 224 kalória
  • judit
Megosztás

A cukkinit gyufaszál vastagságú félkarikákra szeljük, a paprikát rövid, vékony csíkokra, a paradicsomot gerezdekre.
Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát.
Félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a paprikát.
A paprikát kb. 10 percig fonnyasztjuk.
10 perc után rádobjuk a cukkinit és a paradicsomot is, azokat újabb kb. 10 percig pároljuk (fedő alatt, de gyakran megkeverve).
Levesszük a tetőt, alaposan megsózzuk és borsozzuk.
Az enyhén felvert tojást ráöntjük a zöldségekre, jól elkeverjük, átsütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat