Cukkinis lecsó

  • 2 személyre
  • 35 perc
  • 494 kalória
Megosztás

A hagymát meghámozzuk, felvágjuk, csakúgy mint a paprikát. Sóval meghintjük, és 1 dl olajon, aranysárgára pirítjuk.
A paradicsomot forró vízbe mártva meghámozzuk, és felaprítva a paprikához és a hagymához adjuk. Lefedve megpároljuk.
A tököt meghámozzuk, kettévágjuk, a magját eltávolítjuk (ha fiatal a cukkini, akkor a magozás nem szükséges) és másfél centis darabokra vágjuk. Ezt is a zöldségekhez keverjük.
Egy deci vizet öntünk alá, és fedő alatt tovább pároljuk.
Mikor zsírjára pirul, fűszerezzük, és a felvert tojásokat ráöntjük. Megvárjuk míg megszilárdul kicsit, és reszelt sajttal meghintve tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat