Csopaki aprópecsenye

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 98 kalória
  • Mónika
Megosztás

Az apróra vágott, füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd beletesszük a szintén apróra vágott vöröshagymát.
A pulykamellet csíkokra vágjuk (ízletesebb, ha előtte fokhagymás tejbe áztatjuk) és a hagymához keverve, 15-20 percig, erős lángon pirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt, lila hagymát, paprikát és paradicsomot.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, beletesszük a fokhagymát.
Az egészet összefőzzük. Tálalhatjuk tésztával, tarhonyával, ízlés szerint. Rizsköret is megfelelő.


Hozzávalók
  • db pulykacomb (filé)
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • fej vöröshagyma
  • fej lilahagyma
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • ek pirospaprika
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • fej fokhagyma  
Vegye meg a hozzávalókat