Csopaki aprópecsenye

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 236 kalória
  • Mónika
Megosztás

Az apróra vágott, füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd beletesszük a szintén apróra vágott vöröshagymát.
A pulykamellet csíkokra vágjuk (ízletesebb, ha előtte fokhagymás tejbe áztatjuk) és a hagymához keverve, 15-20 percig, erős lángon pirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt, lila hagymát, paprikát és paradicsomot.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, beletesszük a fokhagymát.
Az egészet összefőzzük. Tálalhatjuk tésztával, tarhonyával, ízlés szerint. Rizsköret is megfelelő.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat