Csontleves finommetélttel

  • 4 személyre
  • 180 perc
  • 204 kalória
  • mamai02
Megosztás

A csontot jól megmossuk és 1 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt a csontokhoz adjuk és együtt főzzük.2-3 órán keresztül gyöngyözve főzzük. Leszűrjük, majd finommetéltet főzünk ki sós vízbe és tálaláskor ezt rakunk bele.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej vöröshagyma
  • 1.5 ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 10 dkg tészta (finommetélt)  
  • 40 dkg vegyes zöldség
  • 10 dkg gomba
  • db zöldpaprika
  • 60 dkg marhacsont
  • dkg kelkáposzta (levél)
Vegye meg a hozzávalókat