Csokiszalámi

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 576 kalória
  • István
Megosztás

Törd a csokit kis darabokra és olvaszd össze a vajjal vagy sütőmargarinnal a mikrosütőben. Törd a kekszet kis darabokra.
Ha a csoki és a vaj vagy sütőmargarin megolvadt, add hozzá a tejet, a kakaóport, a cukrot, és a kekszet, majd az egészet keverd simára. Öntsd a keveréket vastag csíkban alufóliára, és tekerd fel úgy, hogy olyan legyen mint a vékony szalámi.
Tedd a hűtőbe 2 órára, amíg keményre nem dermed. Jó étvágyat.


Hozzávalók
  • ek tej  
  • 14 dkg kristálycukor
  • 22 dkg háztartási keksz
  • dkg kakaópor
  • dkg csokoládé (keserű)
  • dkg vaj
Vegye meg a hozzávalókat