Csokis-meggyes babapiskóta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 503 kalória
  • Macifiú
Megosztás

A 2 csomag pudingport, 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük.
A babapiskótákat egyenként, kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk (nem kell sokáig a tejben hagyni), és egy nagyobb üvegtál aljára, egy sort rakunk belőle.
A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel.
A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik.
A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük.
A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor megszórjuk kakaóval, és csokidarabokkal megszórjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat