Csokihab babapiskótával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 603 kalória
  • Andi
Megosztás

A tojásfehérjéket csipetnyi sóval, kemény habbá verjük. 2 evőkanál vaníliás cukrot hozzáadunk, majd tovább verjük. Ha kész, betesszük a hűtőbe.
A tejszínt felverjük 2 kanál cukorral, majd óvatosan összekeverjük az előző habunkkal és így rakjuk újra hűtőbe.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk (én raktam hozzá pár csepp olívaolajat.). Ha kihűl az olvasztott csoki, a hűtőből kivett habunkhoz adjuk. Óvatosan elkeverjük és további 3 órára hűtőbe tesszük. A poharakba beletördeljük a babapiskótákat és rárétegeljük a csokihabot, majd tejszínhabbal díszítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat