Csodapalacsinta

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1171 kalória
Megosztás

15 db palacsintát sütünk és egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk.
A kávét és a rumaromát összekeverjük, majd belemártogatjuk a babapiskótát.
1 csomag vaníliás pudingport, 3 evőkanál cukorral és 0,5 l tejjel felfőzzük, majd a babapiskótára öntjük.
A palacsintákat cukrozott kakaóporral betöltjük, felgöngyöljük, aztán felcsavarjuk, mint a kakaós csigát, majd rárakjuk a vanília pudingra (belülről haladjunk).
A csokipudingot 3 evőkanál cukorral és 0,5 l tejjel felfőzzük és a palacsintára öntjük.
A meggybefőttet lecsöpögtetjük. Meggyel kirakjuk a csokipudingot és megszórjuk fahéjjal.
A meggylevet felfőzzük 1 evőkanál cukorral, 1 cs. puncspudinggal, majd a meggyekre öntjük.
Hűtőben hűtjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat