Csőben sült

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 914 kalória
  • barbara0501
Megosztás

Kevés olajon fehéredésig pirítom a darált húst, sózom, borsozom és fokhagymanyomó segítségével hozzáadom a gerezdeket. Nem kell hozzá vizet adni, mert a hús enged annyit, amennyi kell! Amikor ez a kevés víz is elpárolgott, és mindenhol jól átsült a darált hús, akkor hozzáadjuk a tejfölt. Jól elkeverjük, majd hagyjuk még kb. 2 percig forrni!

Sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát! Ízlés szerint bármi lehet, mi inkább a csőtésztát szoktuk választani! Amikor megfőtt, lecsepegtetjük és összekeverjük a hússal. Egy kisebb, magas falú tepsibe/jénaiba öntjük, ráreszeljük a sajtot és forró sütőbe (kb. 180 fok) toljuk, addig sütjük, míg a sajt megolvad, és elkezd pirulni!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat