Csőben sült gombás paradicsom

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 415 kalória
  • Viktória
Megosztás

A kockára vágott szalonna zsírján megfonnyasztjuk a hagymát, majd a sajtot és a szemlemorzsát a kihűlt hagymához keverjük. Borssal és reszelt szerecsendióval ízesítjük. A meghámozott paradicsomot és a gombát szeletekre vágjuk, majd a fokhagymás vajjal kikent tűzálló tálba rétegezzük őket.
A rétegeket befedjük a zsemlemorzsás-sajtos keverékkel, végül, pedig leöntjük a tejszínnel.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Főtt burgonya, párolt zöldségek mellé tálalhatjuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej vöröshagyma
  • 15 dkg sajt  
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl tejszín
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 25 dkg gomba
  • 15 dkg bacon szalonna  
Vegye meg a hozzávalókat