Csirkesaláta ananásszal

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 226 kalória
  • Christofer
Megosztás

Forró olajban pirítsuk meg a csirkemellcsíkokat 5 percig.
Csurgassuk jól le, és hagyjuk kihűlni. Öntsük rá az ecetet és a mézet, és hagyjuk kb. 1 óra hosszat állni, időközönként forgatva, hogy mindenütt átjárja.
Keverjük össze a csirkehúst, hagymát és uborkát. A tányérra tékedjünk salátaleveleket, helyezzük a közepére a csirkehúst, rakjuk köré az ananászdarabokat. Tálaláskor mindenki egyéni ízlése szerint öntse le zöldmártással.


Hozzávalók
  • csipet
  • ek étolaj  
  • csipet bors
  • db csemegeuborka (savanyú apróra vágva)
  • 0.40 adag csirkemell (filé)
  • kk méz
  • db jégsaláta
  • kk borecet
  • konzerv ananász (apróra vágva és leszűrve)
  • fej gyöngyhagyma
  • dl mártás (zöldmártás)
Vegye meg a hozzávalókat