Csirkés tésztasaláta

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 699 kalória
  • mazinho502
Megosztás

Tegyük a csirkehúst egy közepes lábasba, öntsük le forró vízzel, majd forraljuk fel.
Vegyük kis lángra, és főzzük tovább fedő nélkül, kb. 10 percig, vagy amíg a hús megpuhul.
Hűtsük le a csirkehúst, hagyjuk a főzőlében 10 percig.
Vegyük ki a húst a lábasból, vágjuk vékony szeletekre, és itassuk fel a felesleges levet.
Készítsük el a tésztát, amíg a csirke megfő.
Egy közepes lábasban forraljuk fel a vizet, öntsük bele a tésztát, és addig főzzük, amíg megpuhul.
Szűrjük le, majd öblítsük le hideg vízzel.
Készítsük el a vinaigrette mártást. Ehhez tegyük a hozzávalókat egy csavaros befőttesüvegbe, és jól rázzuk össze.
Tegyük a csirkehúst és a tésztát egy nagyobb tálba, a maradék hozzávalókkal és a vinaigrette mártással.
Jól rázzuk össze, hogy összekeveredjenek.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat