Csirkés rizottó ananásszal

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 724 kalória
Megosztás

A csirkemellet kockára vágjuk.
A serpenyőben olajat melegítünk, és adunk hozzá vajat.
Ha felolvadt a vaj, belerakjuk a csirkehúst.
Ha kifehéredett a hús, adunk hozzá egy csipetnyi sót és fahéjat.
Adjuk hozzá a kockára vágott ananászt, majd chilivel és borssal fűszerezzük.
Aprítsunk fel kevés rozmaringot, és adjuk hozzá a raguhoz.
Adjuk hozzá a párolt rizst, majd öntsük fel tejszínnel, és pároljuk össze.


Hozzávalók
  • 60 dkg csirkemellfilé
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • kanál vaj
  • csipet őrölt fahéj
  • doboz ananászbefőtt
  • 40 dkg rizs
  • csipet chilipaprika
  • ág rozmaring
  • marék reszelt parmezán
  • dl tejszín
Vegye meg a hozzávalókat