Csirkés lepény párolt rizzsel

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 858 kalória
  • huszanke
Megosztás

A csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, és megsózzuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd kevés olajon átpirítjuk.
A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a petrezselyemzöldhöz adjuk.
Beletesszük a tojásokat és a zúzott fokhagymát, majd sóval őrölt borssal és ételízesítővel fűszerezzük.
Jól összekavarjuk a tölteléket, majd tűz felett átforgatjuk.
Egy tűzálló tepsit meghintünk pici ételízesítővel és őrölt borssal, majd a csirkemell szeleteket szorosan egymás mellé helyezzük.
Ezt követően, kanál segítségével, a petrezselymes masszát a csirkemell szeletekre helyezzük.
Kevés olajjal meglocsoljuk, alufóliával lefedjük a tepsit, majd a forró sütőbe helyezzük.
Miután a hús megpuhult, a fóliát levesszük a tepsiről, és készre sütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat