Csirkeraguleves kukoricával és zöldborsóval

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 331 kalória
  • huszanke
Megosztás

A csirkemellet megmossuk, és apró kockákra vágjuk.
Egy lábasban olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk, és átforgatjuk.
A tűzről levéve, rátörjük a fokhagymát, sóval, fehérborssal, ételízesítővel ízesítjük, majd felengedjük vízzel.
Addig fűzzük, amíg a hús megpuhul, hozzáadjuk a zöldborsót és a kukoricát, majd együtt tovább főzzük.
A tejszínt kevés liszttel elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi forró levest (a hőkiegyenlítés miatt, hogy ne legyen csomós) hozzákeverünk, és az egészet a leveshez öntjük.
Néhány percig főzzük, ízlés szerint megszórjuk tárkonnyal, és forrón tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat