Csirkeragu

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 345 kalória
  • schweiger
Megosztás

A reszelt vöröshagymát a vajban megpirítjuk és a csíkokra vágott leveszöldséget meghintjük liszttel, majd felengedjük 2 liter vízzel.
Beledobjuk az aprólékot, a fűszerekkel ízesítjük és puhára főzzük.
A levesestálba tesszük a tejföllel elkevert tojássárgáját és erre öntjük (állandó kevergetés mellett!) a forró levest.


Hozzávalók
  • db Tesco Finest friss tojás
  • ek liszt  
  • dl tejföl  
  • fej vöröshagyma
  • dkg vaj
  • csomag vegyes zöldség
  • db babérlevél
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 40 dkg csirke (aprólék)
Vegye meg a hozzávalókat