Csirkepaprikás

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 112 kalória
  • Kinga
Megosztás

A húst megmossuk és szárazra csepegtetjük. A serpenyőt előmelegítjük, majd a húst beleöntjük és hozzányomkodjuk az edény aljához, majd így megpirítjuk. Először a hús hozzátapad az edény aljához, de mikor megpirult, akkor elválik. Ezután megkeverjük és a hús másik felét is megpirítjuk.
Kikeverjük a Knorr csirkepaprikás alapot és a főzőtejszínt. Összekeverjük a hússal és egy kicsit pároljuk.


Hozzávalók
  • db csirkecomb  
  • csomag Knorr alap (csirkepaprikás)
  • dl tejszín
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat