Csirkepaprikás

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 794 kalória
Megosztás

A húst kockára vágjuk, a vöröshagymát kisebb kockára vágjuk.
A felhevített olajon, a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csirkét hozzáadva, fehéredésig pirítjuk.
Meghintjük sóval, borssal, őrölt pirospaprikával.
Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt addig főzzük, míg a hús megpuhul.
Ha még sok víz maradna rajta, a fedőt levéve, hagyjuk azt elfőni.
A tésztát sós vízben puhára főzzük.
A juhtúrót kevés tejszínnel felforraljuk és hozzáadjuk a snidlinget.Beleforgatjuk a tésztát és alaposan összeforgatjuk.
Tálaláskor a juhtúrós tészta mellé rakjuk a csirkepaprikást.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat