Csirkemelles tészta

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 355 kalória
Megosztás

A hagymát aprítsd fel, és pici olajon dinszteld meg.
Add hozzá a kockára vágott csirkemelldarabokat, és pirítsd meg őket.
Keverd hozzá a tejszínt, és ízlésed szerint sózd meg.
Kicsit forrald fel, majd keverd hozzá a tejföl egy részét.
A lisztet, kevés tejjel keverd csomómentesre, és add a mártáshoz.
Reszelj rá, ízlésed szerint szerecsendiót.

Egy jénai tálat vajazz ki, és a kifőzött tészta felét, simítsd bele.
Locsold rá a húsos mártást, majd tedd rá a tészta másik felét is.
A tetejét kend meg a megmaradt tejföllel, és szórd meg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig süsd, míg a sajt megpirul a tetején.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat