Csirkemell vadasan

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 937 kalória
  • Katalin
Megosztás

A csirkemellfiléket hosszúkás csíkokra vágjuk, de szeletben is elkészíthetjük.
A húsokat sózzuk és olajon elősütjük.
A répákat, miután megtisztítottuk, lereszeljük, illetve egy fél fej vöröshagymát szintén.
A felhevített olajon, a sárgarépás keveréket megpirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, babérlevelet adunk hozzá és felengedjük vízzel.
Puhára pároljuk.
Ízesítjük citromlével, cukorral és mustárral.
A tejfölt elkeverjük liszttel és a mártáshoz adjuk, majd a húst is beleforraljuk.
Zsemlegombóccal, vagy burgonyagombóccal, esetleg főtt tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat