Csirkemell tzatzikivel

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 1125 kalória
Megosztás

A csirkemellet szeletekre vágjuk és forró serpenyőben,kevés olajon mindkét felüket megsütjük.
Közben sózzuk és meghintjük ételízesítővel.
Az uborkákat lereszeljük és meghintjük sóval és állni hagyjuk.
A fokhagymát összezúzzuk és az uborkára szórjuk, majd kinyomkodjuk az uborkát.
Ezután a tejföllel és a joghurttal elkeverjük a kinyomkodott uborkát és ízesítjük sóval,borssal és csipet ételízesítővel.
A kész tzatzikit hűtőbe rakjuk.
A hasábburgonyát forró olajba kisütjük.
Tálaláskor a sült burgonya mellé rakjuk a sült csirkemellet és akár külön ki tálkába kínálhatjuk a tzatzikit.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat