Csirkemell szecsuáni mártásban

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 717 kalória
Megosztás

Felkockázom a csirkemellet.
Kb. 2-3 evőkanál felhevített olajra kell dobni a húskockákat.
Amikor már kifehéredtek, lehet sózni és borsozni.
2 dl vizet öntök rá, fedő alatt, kb. 20 percig főzöm, tartaléklángon.
Ha kész, fedő nélkül főzöm, kb. 10 percig.
Ezután beleöntöm a szecsuáni szószt, a húsra.
5 perc alatt összefő.
Közben a rizst megfőzöm, és tálalom.


Hozzávalók
  • üveg mártás
  • 0.5 kg csirkemell
  • 1.5 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 40 dkg rizs  
Vegye meg a hozzávalókat