Csirkemell roston, joghurtos salátával

  • 2 személyre
  • 20 perc
  • 183 kalória
  • Szabó Nikolett
Megosztás

A csirkemellfilét szeletekre vágjuk. Serpenyőben, napraforgó étolajon, só, bors, ételízesítő hozzáadásával, fűszerezve, szép aranysárgára sütjük a csirkemelleket. A jégsalátát összetépkedjük, hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, lila káposztát, sárgarépát, majd alaposan összerázzuk.
A joghurtot mézzel és citromlével elkeverjük, majd kaprot adunk hozzá. Meglocsoljuk vele a salátát, és már tálaljuk is.


Hozzávalók
  • db csirkemellfilé
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db jégsaláta
  • db paprika
  • 10 dkg káposzta
  • db sárgarépa
  • pohár joghurt  
  • ek méz
  • db citrom
  • csipet kapor
Vegye meg a hozzávalókat