Csirkemell mézes-mustáros mártásban

  • 8 személyre
  • 45 perc
  • 595 kalória
Megosztás

Egy fej felaprított hagymát, kevés olajon megpároltam.
Hozzáadtam két gerezd fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 0,5 kg csirkemellet.
Belekevertem három teáskanál mézet, kicsit meg is sóztam, és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett.
Akkor, kevertem hozzá kb. 4 evőkanál mustárt, kevés fehérborsot és gyömbért.
Persze, hogy mennyi legyen a mustár, az annak minőségétől, meg a saját ízlésünktől függ.
Érdemes megkóstolni, én inkább savanykásan, mint túl édesen szeretem. (Ez is édes-savanyú.)
Még egy kis további keverés, pirítás után, felengedtem 4 dl tejszínnel.
Jól összeforraltam, és kész is.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat