Csirkemell fehérboros-tejszínes mártásban

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 487 kalória
  • Veronika
Megosztás

A húst megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk-borsozzuk, és lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben a vajat felmelegítjük, a húst a vajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát és a sárgarépát . Húslevessel és borral felöntjük.
Lefedve, lassú tűzön 30 perc alatt puhára pároljuk. A csirkemelleket kivesszük.
A mártáshoz a megmaradt főzőlevet passzírozzuk, a tejszínnel felöntjük, és 10 percig főzzük. Sóval és Cayenne borssal ízesítjük.
A gombát vajban megpirítjuk, és a szószba tesszük.Rizs vagy tésztakörettel is tálalhatjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat