Csirkemell bazsalikomos sült paradicsomal

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 570 kalória
  • ecology
Megosztás

A filézett csirkemelleket ízlés szerint sózzuk, fehér borssal fűszerezzük, majd a hűtőben 2 órát állni hagyjuk. Rostlapon mindkét oldalát megsütjük, de nem túl pirosra, hogy ne száradjon ki. Felszeleteljük a paradicsomot és minden hússzeletre 2 karikát helyezünk. Sózzuk, meghintjük fehérborssal, friss bazsalikomot teszünk rá és néhány csepp olívaolajjal meglocsoljuk. Végül szeletelt Pannónia sajttal lefedjük. Forró szalamanderben piros-ra sütjük. Tálaláskor a csirkét a pecsenyelével áthúzzuk. Tojásos burgonyapéppel körítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat