Csirkemájjal, körtével töltött csirkemell

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 911 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A csirkemellet kicsontozom, kétfelé vágom, lapján felvágom, kiterítem, enyhén klopfolom, sózom és borsozom.
A sajtot csíkokra, a körtét nyolcfelé vágom, magházat eltávolítom.
Leterítek az asztalra egy 30 centis alufóliát, közepére rakok 4-5 szelet bacont, erre helyezem a kiterített húst.
Középen, hosszában lerakom a sajtot, ennek két oldalára két-két cikk körtét teszek.
A körték közötti mélyedést kitöltöm májjal, megszóróm őrölt szerecsendióval és megsózom.
Ezután felhajtom, a hús és a bacon szeletekkel rögzítem, felhajtom az alufóliát, középen végig összefogom és a végeit elcsavarom.
A többi húst is megtöltöm, tepsibe helyezem és 60 perc alatt, közepes fokozaton megsütöm.
Ha kész, kicsomagolom és éles késsel felszeletelem.
Párolt rizzsel tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat