Csirkemájas rizottó

  • 4 személyre
  • 55 perc
  • 571 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

Az olaj felén megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a zöldborsót és a felkockázott sárgarépát.
Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a kis darabokra vágott csirkemájat.
Meghintem frissen őrölt borssal, petrezselyemzölddel, majd fehéredésig pirítom.
Másik lábasban, a maradék olajon megfuttatom a megmosott rizst.
Ezután a rizshez adom a májas keveréket, felöntöm 2 bögre forró vízzel, majd összekeverem.
Szükség szerint sózom, és lefedve, keverés nélkül, kis lángon, kb. 40 percig párolom.
Ha a rizs megpuhult, belekeverem a reszelt sajtot, és tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat