Csirkemájas-csirkemelles rizottó

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 706 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A hagymát apróra vágjuk, majd a csirkemellet és a májat felcsíkozzuk.
A rizst átmossuk és hagyjuk lecsepegni.
Kevés olajon, a hagymát elkezdem üvegesre párolni, majd hozzáadom a csirkemellet.
Félig átsütöm, majd a rizst is kevés olajon elkezdem pirítani.
Hozzáadom a húst.
A zöldségeket megdinsztelem kicsit olajon, ezt is hozzáadom, majd végül a csirkemájat is átforgatom forró olajban és ezt is hozzákeverem a többihez.
Beledobok 2 db leveskockát, majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
Meghintem petrezselyemzölddel, sózom, borsozom, majd fedőt rátéve, készre főzöm.
Egy kis reszelt sajttal meghintve tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat