Csirkemáj liba- vagy kacsazsírban sütve

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 736 kalória
  • Joe
Megosztás

A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat (esetlegesen az ereket) vágjuk le róla.
Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet róla.
Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat.
Sózni csak a sütés végén szabad.
Fogyasszuk hidegen, friss fehér kenyérrel, zöldségekkel (paprika, paradicsom, lilahagyma), vagy melegen, burgonyapürével.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Én kacsazsírt használtam a sütéshez.


Hozzávalók
  • 50 dkg csirkemáj
  • 25 dkg libazsír
  • kevés Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat