Csirkemáj baconbe tekerve

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 2703 kalória
Megosztás

A csirkemájakat lecsepegtetjük, ezután baconbe csavarjuk, majd lisztbe mártjuk.
Felmelegített serpenyőbe olajat öntünk, és belerakjuk a csirkemájakat.
Borssal meghintjük, majd lefedjük alufóliával, és egyenletesen sütjük, 3-4 percig, majd fordítás után, a másik felét is, 3-4 percig.
A végén, finomra vágott, friss kakukkfűvel fűszerezzük.
A főtt burgonyát kockára vágjuk.
A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk.
Rárakjuk a burgonyát, és ízesítjük.
Meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, és alaposan megpirítjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat