Csirkehúsos tavaszi saláta

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 417 kalória
  • liva
Megosztás

A csirkemellfilét hosszú csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Olívaolajban, 2 órát pácoljuk.
Közben a zöldségeket csíkokra, vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítjük a tartármártást: 2,5 dl tejföl, 2 kiskanál cukor, só, bors, citromlé, kis kanál mustár, fél dl olívaolaj.
A húst olívaolajon pirosra sütjük, majd apróra daraboljuk.
A tartármártásba belekeverjük a zöldségeket és a húst.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • dl tartármártás (tejfölből kevert)
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csomó újhagyma
  • fej saláta
  • 0.5 db kígyóuborka
  • 30 dkg csirkemell
  • db retek
  • doboz csemegekukorica (konzerv)
Vegye meg a hozzávalókat