Csirkecombok fokhagymás zöldségmártással

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 1087 kalória
  • krisz83
Megosztás

Az olajon süssük ki a szeletekre vágott szalonna zsírját, a szalonnát vegyük ki, és a zsiradékban süssük elő-oldalanként kb. 2 percig-a megmosott, félbevágott Delikáttal ízesített csirkecombokat.
Vegyük ki és tegyük félre őket, majd a szeletelt zöldségeket is pirítsuk meg enyhén a zsiradékban.
Öntsünk hozzá 2 dl vizet, tegyük vissza a combokat, a szalonnát, adjuk hozzá babérleveleket és fedő alatt pároljuk kb. 40 percig.
A készre párolódott csirkecombokat vegyük ki a léből. A pároló léből vegyünk ki 2 dl-t, keverjük ki a tejfölökkel és a Knorr Tejszínes fokhagymás csirke Rafinériával.Öntsük vissza, lassú forralással főzzük további 5-8 percig, majd botmixerrel pürésítsük. A mártásban melegítsük vissza a csirkecombokat, és kínáljuk főtt tésztával vagy galuskával.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat