Csirkecomb zacskóban

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 25 kalória
  • Enya
Megosztás

A combokat letisztítjuk, megmossuk, letörölgetjük és az összekevert fűszerekkel bedörzsöljük.
Belerakjuk a zacskóba, elkötjük.
Kb. 1-2 óra pihenés után, a zacskót megszurkáljuk.
190-200 C°-on, 40-45 perc sütés következik.

Tanács:
Nagyon finom és az a legjobb benne, hogy saját levében párolódik, aztán sül.


Hozzávalók
  • db sütőzacskó
  • ek Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek pirospaprika (őrölt)
  • kk bazsalikom
  • kk oregáno
  • 0.5 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • egész csirkecomb  
Vegye meg a hozzávalókat