Csirkecomb párolt gyümölccsel

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 217 kalória
  • Tündi
Megosztás

A csirkecombokat jól lemossuk és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket.
A combokat a tepsibe helyezzük és jól megkenjük az olajjal.
A tepsibe még öntünk egy kevés vizet, majd alufóliával letakarjuk.
Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz maradjon a fólia alatt és jól puhítsa meg a combokat.
Ezután 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
Kb. 30-40 perc után eltávolítjuk a fóliát, majd visszatesszük és kb. 10 percig hagyjuk, hogy jól piruljanak meg. Lehetőleg fordítsuk át mindkét oldalára.
A gyümölcsöket vajon átfuttatjuk és fahéjjal fűszerezzük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat