Csirkecomb mustárban

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 365 kalória
  • Judit
Megosztás

A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem.
Serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.
Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.


Hozzávalók
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dl tejszín
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (csípős)
  • db csirkehús (comb)
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat