Csirkecomb kókuszos almaraguval

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 485 kalória
  • ecology
Megosztás

A csirkét sózzuk,borsozzuk és tepsibe rakjuk ,meglocsoljuk olajjal és puhára pároljuk alufólia alatt.
Az almát meghámozzuk ,kimagozzuk és kockára vágjuk.
Kevés cukorral felrakjuk főni.Adunk hozzá szegfűszeget,fahéjat és kókuszreszeléket.Beledobjuk a kockázott barackot.
Tejszínnel behabarjuk és tálaláskor bevonjuk vele a puha csirkecombokat.
Köretnek burgonyafánk,mazsolás rizs is remek.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek liszt  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db alma
  • dl tejszín
  • kk őrölt fahéj
  • kk szegfűszeg
  • kg csirke (comb)
  • dkg kókuszreszelék
  • 10 dkg barack befőtt
Vegye meg a hozzávalókat