Csirke fajita

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1921 kalória
  • Ibolya
Megosztás

Az olajat, a juharszirupot (vagy mézet), az ecetet, az összezúzott fokhagymát, az oregánót, őrölt borsot és a pirospaprikát, egy tálban összekeverjük.
A húst 2 cm-es csíkokra felvágjuk, megsózzuk és az előző páclébe keverjük. 2 órára a hűtőbe tesszük. Időnként megkevergetjük.
A paprikát vékony csíkokra vágjuk és olívaolajon megsütjük.
A paradicsomot apró kockára vágjuk, a salátát kis darabkákra szeleteljük, az uborkát pedig, gyufaszál vastagságú csíkokra aprítjuk.
Ha a hús összeérett, forró serpenyőbe tesszük és megsütjük.
A tortilla lapokat palacsintasütőben, egyenként felmelegítjük és beletesszük a húst, a sült paprikát és a felaprított zöldségeket, majd felcsavarjuk.
Melegen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat