Csirke brassói

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1389 kalória
  • Erika
Megosztás

A forró olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kockákra darabolt csirkecombfilét. Erős tűzön, állandóan kevergetve, fehéredésig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. 1 dl vizet öntünk alá, majd addig pároljuk, amíg a csirkehús megpuhul és a szaftja besűrűsödik. Ezután hozzáadjuk a darabokra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, majd jól összeforgatjuk. A kockákra vágott burgonyát, a forró olajban pirosra sütjük, lecsepegtetjük, majd a brassói húshoz adjuk. Megszórjuk aprított petrezselyemmel, bazsalikommal és zsályával.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat