Csípős, zöldséges pulykaragu

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 548 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés: A hagymát, apróra a húst, vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A pulykamell csíkokat sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés olajon átpirítjuk és félre tesszük. A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük az átnyomott fokhagymát, zöldségkeveréket és a vörös babot. Kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a chilit, borsozzuk és oregánóval megszórjuk. Ráöntjük a ketchupot és belekeverjük a pulykamell csíkokat. Pár percig forraljuk és levesszük a tűzről. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat