Csípős-mézes csirke

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 567 kalória
  • ancsika
Megosztás

Összekeverjük a hozzávalókat a hús kivételével.Ebbe a mártásba helyezzük a kettévágott csirkecombokat vagy a felcsíkozott csirkemellet, és egy napig állni hagyjuk őket. Az érlelés után az egészet egy magas falú sütőtepsibe helyezzük, fóliával lefedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben 30-35 percig sütjük.
Aztán eltávolítjuk a fóliát, és pirosra sütjük 5 perc alatt.Köretnek készíthetünk fóliás burgonyát.


Hozzávalók
  • csipet  
  • csipet bors
  • ek szójaszósz
  • dl ketchup
  • ek méz
  • tk paprikakrém (pl.Erős Pista)
  • kg csirkehús (comb)
Vegye meg a hozzávalókat