Csípős káposztaleves

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 190 kalória
  • majaaméhecske
Megosztás

Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát csíkokra, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát apróra szeljük.
Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzátesszük a paradicsomot és a fokhagymát
Tegyük rá a káposztát és fűszerezzük (só, bors, majoranna, kömény)
Öntsük fel annyi (tisztított) vízzel, hogy ellepje és fedő alatt főzzük, amíg fog keményre puhulnak a zöldségek
Adjuk hozzá a paradicsompürét,valamint a pirospaprikát.


Praktikák:
- lehet bele tenni fehérrépát is
- köménymag helyett használható őrölt kömény



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat