Csibecomb zsemletöltelékkel

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 443 kalória
  • Nóri
Megosztás

Előkészületek:
A csibecombokat előkészítjük, kicsit besózzuk, majd a zsemléket vízbe áztatjuk.
A hagymát apróra felszeljük, majd kevés zsiradékon megpirítjuk.
A petrezselyemzöldet felfuttatjuk, kevés olajon.

Elkészítés:
Töltelék: A többi hozzávalót (a fűszereket, sót, borsot, köményt, petrezselyemzöldet, zsemléket kinyomkodva, az egész 3 db tojást, a pirított hagymát és a fokhagymákat összezúzva) alaposan kikeverjük a kezünkkel, majd végül a csibecombok bőre alá betöltjük.
A maradék tölteléket a combok mellé rakjuk, a tepsibe, majd a csibecombokat megszórjuk sült csirke fűszersóval.
A tepsibe teszünk zsírt, 2-3 evőkanállal, majd kb. 170 °C-os sütőben megsütjük.
Rizzsel, főtt burgonyával, salátával tálaljuk!

Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat